O nama

Dom Kladomox Plus nudi smeštaj i vrhunsku negu i usluge za svoje korisnika. Dom raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama koje su opremljene centralnim grejanjem i klima uređajima. Sve je usmereno ka maksimalnom komforu pa se tako unutar doma nalazi i zajedničke prostorije za odmor i druženje, kao i prelepo uređeno i ograđeno dvorište oplemenjeno cvećem, zelenilom i travnatim površinama namenjenim šetnji, odmoru i relaksaciji sa prirodnom hladovinom.

O našim korisnicima brine stručno osoblje koje čine stalno prisutni medicinski tehničari, negovatelji kao i socijalni radnik. Lekarska vizita se obavlja jednom nedeljno. Lekove kao i ostale potrepštine, nabavlja glavna sestra uz saglasnost lekara. Praćenje vitalnih funkcija, raspoloženje i psihicko stanje kao i terapiju, a pogotovo higijenu i negu korisnika osoblje doma vrši svakog dana.

Po potrebi i po pozivu, lekar opšte prakse i interne medicine, fizioterapeut, mogu dođi svakog dana u dom, a dom poseduje i sanitetsko vozilo za potrebe svojih korisnika, kako bi u svakom momentu korisnici doma mogli biti preveženi do Doma Zdravlja Subotica, Opšte Bolnice u Subotici ili do neke druge medicinske ustanove u R. Srbiji ili inostranstvu.

U kuhinji se svakodnevno pripremaju 3 obroka i 2 užine kao i poseban jelovnik za ishranu korisnika čije zdravstveno stanje to zahteva.

Tu smo da pružimo toplinu, brigu i negu kao kod kuće, a sve u lepo uređenom ambijentu uz prijatno društvo i na pravi način.

Dobro došli u Kladomox Plus ustanovu za smeštaj starih lica.